Wil je een gratis kennismakingsgesprek 

of wil je het gratis e-book Inner Guru Journal ontvangen?

Vul het contactformulier hieronder in!

Contactgegevens

Contactinformatie
Liv Sita Academy
Nieuwevaart 38a
5161AR Sprang-Capelle
bibian.hopmans@gmail.com
+31651014096
BTW nummer: NL001777593B43
KvK nummer: 62254294


Of vind ons op social media

Veel gestelde vragen

Ik weet niet of ik alle oefeningen mee kan doen. Kan ik dan wel de opleiding of training volgen?

Wanneer er contra indicaties zijn, dan staan die bij het programma vermeld. Dit geldt bv. bij de Intense Kundalini NRGY Awakening.
Daarnaast ligt het aan je persoonlijke toestand.
Over het algemeen kan iedereen alle fysieke oefeningen meedoen en kan ik ter plaatse vervangende oefeningen voor geven. Toch vind ik het belangrijk om hierover samen afspraken te maken voordat je start. Mail me aub: bibian.hopmans@gmail.com

Als ik ziek ben of met vakantie ben kan ik niet deelnemen. Kan ik dan wel mijn training of opleiding volgen & afronden?

In principe mag je 1 x niet komen. Als het mogelijk is neem ik de les voor je op, zodat je deze thuis kunt bekijken. Dit kan niet bij de Intense Kundalini NRGY Awakening.

Ik wil heel graag meedoen, maar de betaling in 1 x is lastig. Kan ik in termijnen betalen?

In principe wil ik dat je in 1 x betaald. Reden hiervoor is dat ik, in de 25 jaar dat ik werkzaam ben, alle zelfsabotagetrucs ken om te twijfelen aan de directe volledige betaling. Mensen stellen dan niet de juiste prioriteiten.
Gevolg is vaak dat mensen Ja zeggen, maar niet volledig Ja doen. Een directe volledige betaling geeft extra commitment om JA te DOEN gedurende het hele proces. Je weet immers wat je ervoor hebt betaald.
Wanneer het daadwerkelijk een onoverkomelijk probleem is kan je uiteraard in termijnen betalen. Dit gaat altijd in persoonlijk overleg. Mail me: bibian.hopmans@gmail.com